cocktails

9 populære cocktails til studiefesten

Du skal til studiefest, men mangler inspiration til den perfekte cocktail til aftenen. Herunder har vi listet 9 klassikser, der forhåbentlig kan sende dig på rette kurs.


1. Margarita – En Margarita er en cocktail lavet med tequila, triple sec og limesaft. Den serveres normalt i et glas med saltrand og en skive lime.

2. Martini – En Martini er en cocktail lavet med gin eller vodka og vermouth. Den serveres normalt kold med en oliven eller et citron twist.

3. Bloody Mary – En Bloody Mary er en cocktail lavet med vodka, tomatjuice og forskellige krydderier og krydderier. Den serveres normalt over is med en stængel selleri.

4. Manhattan – En Manhattan er en cocktail lavet med bourbon eller rye whisky og sød vermouth. Den serveres normalt afkølet med et kirsebær eller en appelsinskive.

5. Mojito – En Mojito er en cocktail lavet med hvid rom, sukker, limesaft, vand med brus og mynteblade. Den serveres normalt rystet og hældes op i et glas med is.

6. Negroni – En Negroni er en cocktail, der er lavet med gin, Campari og sød vermouth. Den serveres normalt på is med en appelsinskal.

7. Old Fashioned – En Old Fashioned er en cocktail lavet med bourbon eller rye whiskey, sukker, bitter og et twist af citrusfrugter. Den serveres normalt over is med et kirsebær.

8. Paloma – En Paloma er en cocktail lavet med tequila, grapefrugtjuice og limesaft. Den serveres normalt over is med en skive lime.

9. Piña Colada – En Piña Colada er en cocktail lavet med rom, ananasjuice og en kokosnøddecreme. Den serveres normalt blandet med is og med et kirsebær på toppen.