Tommy Ahlers

Mød Tommy Ahlers Live

Artiklen er leveret og sponsoreret af Business Danmark

Vi er en stolt handelsnation

Virksomheder skal til at tage salg langt mere alvorligt, hvis Danmark skal blomstre som handelsnation. Sådan lyder opfordringen fra Tommy Ahlers, tidligere serieiværksætter fra Løvens Hule og nuværende erhvervsordfører i Venstre.


– I de tre it-virksomheder jeg har bygget op, og de 25 jeg har investeret i, har jeg set vigtigheden af salg, og hvor ondt det gør, hvis man ikke har styr på det. For salg som disciplin får ikke altid den respekt den fortjener, siger han.


Tommy Ahlers roser danske software-startups evner indenfor ideudvikling og design, men påpeger, at de for langsomt bliver skalerbare, fordi salget ofte ikke tænkes ind fra starten.


Salg og det at sælge er vigtigt


Med en anekdote sender Tommy Ahlers en hyldest til en af sine store iværksætterhelte, afdøde Lars Larsen. Under en debat om, hvordan Danmark skabte flere iværksættere ved kåringen af entrepreneur of the year i 2012, argumenterede stifter og direktør for Astralis, Nikolaj Nyholm, og Tommy Ahlers for, at flere uddannede sig i datalogi, naturvidenskab, matematik og til ingeniør.


– Men så brød Lars Larsen ind og sagde stop. Det vi har brug, og det vi altid har haft brug for i det her land, hvor vi ikke har råstoffer, er nogle der kan sælge. Vi er en stolt handelsnation. Hvorfor i alverden blev det sådan, at det ikke længere var cool at kunne sælge. Hvornår blev det sådan, at det var noget, man ikke skulle uddanne sig til, og at det bare var noget man blev, hvis man ikke kunne noget andet, sagde han.  


Mød Tommy Ahlers live

Nu kan du også opleve Tommy Ahlers fortælle om sine visioner for at gøre en forskel i Danmark og i verden. I et eksklusivt interview kan du blandt andet få svar på: 

  • Hvordan livet som iværksætter ser ud
  • Hvordan det var at gå fra serieinvestor til politisk iværksætter
  • Hvordan det er, at være løve i Løvens Hule


Interviewet vil foregå online tirsdag 24. marts kl. 15.30 – og det er naturligvis gratis at deltage for dig, der studerer salg og marketing.

Tilmeld dig nu

Business Danmark er den eneste fagforening og a-kasse, der som dig brænder for salg og marketing. Vi guider hvert år tusinder nemmere gennem studietiden og videre i drømmejobbet.