skumvase, lockdown

Surviving lockdown

Lockdown er hårdt for os alle sammen. Timerne i hjemmet, der pre-corona var alt for få af, er nu pludselig en overskudsvare. Zoomfester, virtuel fitnessholdtime og online undervisning er bare ikke det samme som den ægte vare. ”Jeg vil bare gerne lidt mere ud, hvis jeg må”, som Ulrik Thomsen sagde det i rollen som Peter i Blinkende lygter. Og Gud, hvor vil vi bare gerne mere ud.


Men når det nu ikke er tilfældet, hvad kan vi så gøre for, at tiden i hjemmet bliver bare lidt mere udholdelige? Vi giver et par bud på aktiviteter, som du kan give dig i kast med under verdens længste lockdown.


DIY-projekter

Vi har tidligere bragt en historie med Do-it-yourself-projekter til hjemmet. Den vil vi gerne slå et slag for igen. Der findes et væld af forskellige DIY-projekter, du kan give dig i kast med.


Nogle større end andre. Hvis du ikke er det store handymenneske, skal anbefalingen herfra lyde at starte i det små. Du kan f.eks. give dig i kast med det populære PU-skum og spraymaling og lave dig en unik vase, et spejl eller noget 3.


Mulige DIY-projekter:

  • Skumspejl
  • Skumvase
  • Klinkebord
  • Svævehylde
  • Tøjstativ

Bliv inspireret: Læs vores ”how-to”-guide HER.


Forandring fryder

Dette tip læner sig lidt op af ovenstående. Gør som Mascha Vang og mange andre kendisbloggere og pep dit hjemmekontor op. Det er et velkendt faktum at forandring sommetider fryder, så brug din ekstra fritid på at spice hjemme lidt op. Netflix og de andre streamingtjenester er der også, når du har hængt en ny plakat, et billede eller et maleri op. Det kan også være, at det giver bedre samvittighed til en aften på sofaen?


Flyt sengen, byt om på billederne eller flyt rundt på planterne – you name it.


Gå en tur

Ja, det er faktisk rart nok. Vi ved, at det kan være koldt og mørkt, men det svære ved gåturs-disciplinen er faktisk at komme afsted. Når du først er kommet ud af døren, er det utroligt dejligt. Du kan cleare dine tanker, få frisk luft i lungerne og du får tilmed bevæget dig. Win-win-win.

Tip hvis du synes, det er for kedeligt; hør musik eller en lydbog. Så slipper du helt for at tænke selv.


Læs en bog

Nej, du kan ikke læse lektier hele tiden under din lockdown. Du skal huske at holde pauser, men det betyder ikke, at du nødvendigvis behøver at lægge bøgerne på hylden. Det kan faktisk være ekstremt afslappende og afstressende at læse en god bog, der ikke er studierelateret. Er du mere til lydbøger, er det selvfølgelig også en mulighed, og det kan du tilmed kombinere med rengøringen eller andre lidt mindre sjove ting.