UFILTRERET

Dit studiemagasin

Som medie fungerer Ufiltreret som en hands-on guide til studerende i nogle af Danmarks største byer og giver de studerende et indblik i studielivet, oplevelser i deres studieby og svarer tilmed på relevante problemstillinger, man som studerende kan møde undervejs på diverse studier. 

Hos Ufiltreret skriver vi om alt det, du skal vide som studerende. Alle artikler og emner i magasinet har en relevant vinkel for dig som studerende. Indholdet varierer fra SU-guides og Testpanelet til små og store portrætter. Det kan være alt fra portrætter af kendte profiler eller personer, der har stiftet virksomhed eller på anden vis opnået succes i livet.

Visionen er, at Ufiltreret skal være samlingsstedet for de danske studerende på tværs af uddannelser. Det skal være muligt for de studerende at finde information og inspiration indenfor studielivet, karrieremuligheder og alt i mellem i de forskellige studiebyer i det danske land.

Indholdet er skrevet af studerende til studerende, for at sikre indhold i øjenhøjde. Derfor bliver magasinets redaktionelle indhold udarbejdet i samarbejde med dygtige journaliststuderende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ufiltreret giver altså de studerende noget at være fælles om, noget at grine af, og noget at forholde sig kritisk til.

Magasinet udkommer to gange årligt i fysisk form, ved sommer- og vinterstart, og er netop nu at finde på:

Du kan dog altid finde artiklerne løbende, lige her på websitet.

Magasinet kan også læses som online flipbook her.

Skal din uddannelsesinstitution være med på rejsen? Tøv ikke med at kontakte os. Så vil vi udarbejde et magasin, du har lyst til at læse og tage med hjem til stuebordet.

Med støtte fra:

Gavehyden.dk
Babyhelp.dk
Dinskoenhed.dk